PLACĂ DE ARDEZIE TEȘITĂ STÂNGA 20X20 CM

69,00 lei
Livrare in - 2-4 ZILE

Placa de ARDEZIE este o placă naturală de piatră (rocă) pe care se imprimă designul dorit.

Dimensiuni: Lungime 20 cm, Înălțime 20 cm glosime 1 cm.

Se agata pe perete sau se montează pe 2 suporți din plastic incluși în preț.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Politica de returnare

PRODUSELE PERSONALIZATE NU SE RETURNEAZA !

Placa de ardezie este un Cadou FOTO Personalizat unicat cu imaginile dvs si un mod excelent de expunere a amintirilor dvs. Poate fi expus pe birou, comoda sau vitrina si mai ales in lourile cele mai vizibile din mediul dvs astfel ori de câte ori o zăriți fața sa va lumineze .

Se poate personaliza cu orice imagine și/sau text alb&negru sau color si vom creea pentru dvs un design din portofoliul nostru astfel încăt imaginile trimise de dvs. să fie puse in valoare.

Se pot personaliza cu diverse mesaje religioase, mesaje pentru sarbatori (Crăciun, Paște ,Valentines Day), mesaje de mulțumire sau mesaje optimiste!

Marginile placii sunt ”stirbite” taiate neuniform in mod natural asa cum a fost feliata din roca mama deci fiecare geometrie pe exterior este unică, aprope ca nu exista 2 placi identice din aceasta cauza noi vom ajusta imaginea astfel încât sa nu taie semnificativ partile importante sau parțial/toatal din mesajele scrise.

După efectuarea comenzii vom lua legatura cu dvs pentru a vă face un design cu ceea ce va fi imprimat conform dorințelor. Durata de realizare poata sa creasca datorita acestui dialog cu dvs.

Ne puteți contacta pe whastapp :073132270

1 Obiect
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.