Plăți securizate

Plata noastră securizată

With SSL

Folosind Visa/Mastercard/Paypal

Plata se poate efectua în urmatoarele moduri:

 

1. Plata cu numerar la livrare = Ramburs - Plata comenzii se face cu numerar, în momentul primirii coletelor, direct la curier, care va emite și o chitanță aferentă încasării.

 

2. Ordin de plata - Plata prin OP (ordin de plata) se face pe baza comenzii efectuate. Aceasta poate fi gasita atat in e-mail-ul de confirmare a comenzii, cat si ulterior in contul dumneavoastra deschis la www.rastero.ro. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii. Transmiterea unei copii a OP-ului la vanzari@rastero.ro urgenteaza livrarea produselor.

 

 

3.Plata cu cardul - Plata cu cardul se poate efectua atat cu cardul personal cat si cu cel al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

 

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.rastero.ro foloseste mobilpay.ro. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

 

In situatia in care doriti sa platiti cu cardul puteti alege oricare din cele doua optiuni:

 

a)    Plata cu cardul – mobilpay.ro

 

b)    Plata prin Banca TRANSILVANIA

 

Nu exista costuri suplimentare pentru plata cu cardul oricare optiune din cele doua de mai sus ati alege. In momentul in care optezi pentru plata cu card bancar vei fi directionat pe un server securizat mobilpay.ro functie de optiunea aleasa. 

 

Atentie: Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre www.rastero.ro nici de catre mobilpay.ro. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. Daca tranzactia prin card a fost reusita, veți primi un mesaj in aceasta privinta pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.