Placă de Ardezie în formă de inima 20cm si agățătoare

79,00 lei
Nicio taxa 1-3 ZILE

FOTO ARDEZIE în formă de INIMĂ si strat lucios
O alternativa pentru ramele foto clasice cu rama din lemn sau plastic si sticlă în față , acestă placa realizata din pitra de ardezie cu crosimea de 1 cm estre tratata special cu un strat care prin tehnologiile noastre ne permite sa imprimăm imaginea dorită .
*
Calitatea finala este una de efect , având culori vii si cu o claritate deosebita.(bineînțeles dacă fotogarfia initiala este de bună calitate)
*
Fiecare placa de ardezie vine insoțită de 2 suporți pe care se poate așeza sau se poate suspenda pe perete cu sfoara inclusa si efect rustic.
*
Dimensiunea este de aprox 20x20x1 cm
*
Urmariți-ne si pe INSTAGRAM
https://www.instagram.com/rasterogifts/

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Cantitate
IN STOC

  Politica de returnare

PRODUSELE PERSONALIZATE NU SE RETURNEAZA !

Placa de ardezie este un Cadou FOTO Personalizat unicat cu imaginile dvs si un mod excelent de expunere a amintirilor dvs. Poate fi expus pe birou, comoda sau vitrina si mai ales in lourile cele mai vizibile din mediul dvs astfel ori de câte ori o zăriți fața sa va lumineze .

Se poate personaliza cu orice imagine și/sau text alb&negru sau color si vom creea pentru dvs un design din portofoliul nostru astfel încăt imaginile trimise de dvs. să fie puse in valoare.

Se pot personaliza cu diverse mesaje religioase, mesaje pentru sarbatori (Crăciun, Paște ,Valentines Day), mesaje de mulțumire sau mesaje optimiste!

Marginile placii sunt ”stirbite” taiate neuniform in mod natural asa cum a fost feliata din roca mama deci fiecare geometrie pe exterior este unică, aprope ca nu exista 2 placi identice din aceasta cauza noi vom ajusta imaginea astfel încât sa nu taie semnificativ partile importante sau parțial/toatal din mesajele scrise.

După efectuarea comenzii vom lua legatura cu dvs pentru a vă face un design cu ceea ce va fi imprimat conform dorințelor. Durata de realizare poata sa creasca datorita acestui dialog cu dvs.

Ne puteți contacta pe whastapp :073132270

5 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.