Categorii
 
Cos de cumparaturi
Cosul dvs este gol.
0Produse in cos:
0.00 LEITotal:
 
Featured Product
 
Informatie
Produse: 988
Categorii: 175
Preturi: Leu Romanesc
 
Newsletter
Subscrie la newsletter:
Email:
 
Moneda
RETURNARE MARFA

Conditii de returnare a produselor achizitionate de pe

www.rastero.ro


PRODUSELE DIN ACEST MAGAZIN POT FI RETURNATE IN TERMEN DE 10 ZILE DE LA DATA ACHIZITIONARII LOR IN URMATOARELE CONDITII :

1. PRODUSELE SA NU PREZINTE URME VIZIBILE DE FOLOSIRE (EX: SIGILIU DESFACUT LA CARTUSE , CARTUSELE REFILABILE MANJITE DE CERNEALA , CERNEALA CU SIGILIUL DESFACUT , SISTEMELE CISS CU CERNEALA DIN REZERVOARE CONSUMATA , PRODUSELE SA NU FIE RUPTE SAU SPARTE ...ETC).

2. PRODUSELE SA FIE IN STARE DE FUNCTIONARE . EXCEPTIE FAC PRODUSELE DEFECTE LA RECEPTIONARE .DEFECTIUNILE DE ACEST FEL SE ANUNTA IN SCRIS IN TERMEN DE 5 ZILE DE LA DATA RECEPTIONARII PRODUSULUI.

3. DEFECTIUNILE SA NU FIE PRODUSE DE O UTILIZARE INCORECTA .

4. CIPURILE NU INTRA IN CATEGORIA PRODUSELOR CU O GARANTIE DE 24 LUNI . CIPURILE ODATA ACTIVATE SUNT FUNCTIONALE PANA LA O UTILIZARE INCORECTA CE POATE DUCE LA ARDEREA ACESTORA .(SITUATIE PREZENTATA LA PUNCTUL 3 . )

5. PRODUSELE RETURNATE VOR FII INSOTITE DE COPIE DUPA FACTURA DE ACHIZITIE ( SAU BON FISCAL) SI VOR AVEA AMBALAJUL ORIGINAL INTACT . IN PACHETUL RETUR SE VA ATASA O HARTIE CARE SA CONTINA DATELE CUMPARATORULUI , PROBLEMA RECLAMATA , UN NUMAR DE TELEFON SI O ADRESA DE EMAIL .

IN CAZUL PRODUSELOR INTACTE (PE CARE DORITI SA LE SCHIMBATI SAU RETURNATI DIN PROPRIE INITIATIVA , FARA A FII DEFECTE ), RAMBURSAREA CONTRAVALORII PRODUSELOR SE REALIZEAZA INTR-UN CONT BANCAR (IN TERMEN DE  MAXIM 30 ZILE) MAI PUTIN CHELTUIELILE DE TRANSPORT SI TAXA DE VIRARE A BANILOR IN CONT IN VALOARE DE 4 RON . RETURNAREA PRODUSELOR SE FACE PRIN CURIER RAPID IAR LA FIECARE RECEPTIONARE SE INTOCMESTE UN DOCUMENT CONSTATATOR . VETI FI INSTIINTAT PRIN E-MAIL ASUPRA STADIULUI IN CARE SE AFLA RETURUL DUMNEAVOASTRA . IN CAZUL SCHIMBULUI DE PRODUSE ACESTA SE REALIZEAZA AUTOMAT , URMAND CA PACHETUL SA PLECE DE LA NOI IN 24 ORE.

IN CAZUL PRODUSELOR DEFECTE (PE CARE DORITI SA LE SCHIMBATI SAU RETURNATI  ), RAMBURSAREA CONTRAVALORII PRODUSELOR SE REALIZEAZA INTR-UN CONT BANCAR (IN TERMEN DE 30 ZILE ) .TOATE CHELTUIELILE SUNT SUPORTATE DE CATRE NOI. RETURNAREA PRODUSELOR SE FACE PRIN CURIER RAPID IAR LA FIECARE RECEPTIONARE SE INTOCMESTE UN DOCUMENT CONSTATATOR . VETI FI INSTIINTAT PRIN E-MAIL ASUPRA STADIULUI IN CARE SE AFLA RETURUL DUMNEAVOASTRA .

 ACESTE CONDITII POT FII MODIFICATE IN CEEA CE PRIVESTE STAREA PRODUSELOR IN FUNCTIE DE SITUATIILE APARUTE !!!!

IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTE CONDITII VA RUGAM NU UTILIZATI ACEST MAGAZIN.

VA MULTUMIM DACA ALEGETI  RASTERO !!!!!

Contact

TEL/FAX:0256 270202
TELEKOM : 0731 321270
email:vanzari@rastero.ro

PROTECTIA CONSUMATORILOR
http://www.anpc.gov.ro
Produse populare
 
Ultimele produse
 
Limba
Powered by CubeCart
Copyright Devellion Limited 2006. All rights reserved.
Sell House Fast - We Buy Houses - Stop Foreclosure