Categorii
 
Cos de cumparaturi
Cosul dvs este gol.
0Produse in cos:
0.00 LEITotal:
 
Featured Product
 
Informatie
Produse: 988
Categorii: 175
Preturi: Leu Romanesc
 
Newsletter
Subscrie la newsletter:
Email:
 
Moneda
Locatie: /PRODUSE PERSONALIZATE

Lacatul IUBIRII

Lacatul IUBIRII

Informatii produs
Lacatul IUBIRII!
In ultimii ani, marile orase ale lumii se confrunta cu un fenomen mai putin obisnuit: tinerii indragostiti agata lacate pe cele mai faimoase poduri din oras, dupa care arunca cheia, drept dovada a iubirii puternice ce ii leaga.

Tradiția lacătelor iubirii aparuse de ceva vreme, dar a devenit o adevărată nebunie la nivel mondial, o dată cu publicarea a două romane de succes ale scriitorului Italian, Federico Moccia – Tre Metri Sopra il Cielo (Trei metri deasupra cerului) și Ho Voglia di Te (Te Doresc).

După spusele legendei, tinerii îndrăgostiți din Roma își gravau numele pe un lacăt pe care îl agățau de al treilea felinar din partea de nord a Podului Milvio și apoi aruncau cheia în râul Tibru, în speranța că vor rămâne astfel împreună pentru totdeauna.

O alta legenda spune:

Istoria „lacătelor dragoseti” datează de cel puțin 100 de ani. Ea s-a născut dintr-o poveste sârbă, din timpul Primului Război Mondial, despre un pod din orașul balnear Vrnjacka Banja, numit „Podul de dragostei”. Povestea spune că Nada, directoarea unei școli locale din localitatea Vrnjacka Banja, s-a îndrăgostit de un ofițer sârb pe nume Relja. După ce s-au logodit, Relja a trebuit să plece la război în Grecia, unde s-a îndrăgostit de o femeie din Corfu. Ca o consecință, Relja și Nada au rupt logodna însă tânăra nu și-a revenit niciodată din lovitura devastatoare dată de iubitul ei, iar după ceva timp ea a murit din cauza suferinței în dragoste și a nefericirii. După această întâmplare, tinerele din Vrnjacka Banja au dorit să își protejeze dragostea așa că au început să scrie numele lor și al celui drag pe lacăte pe care le-au prins de balustrada podului pe care Nada și Relja obișnuiau să se întâlnească.

Începând cu anii 2.000, podurile cu „lacătele iubirii” s-au răspândit în tot mai multe locații din întreaga lume. În prezent există peste 100 de astfel de locații pe întreg globul. De obicei, numele sau inițialele de iubitele sunt înscrise pe lacăt, iar cheia sa se ​​aruncă pentru a simboliza dragostea incasabilă. Motivele pentru care „lacătele iubirii” au început să apară variază între locații și în cele mai multe cazuri sunt neclare.

Lacatul este metalic cu dimensiunea de 65 mm pe care este atasata o placuta cu fotografia si mesajele doritorilor
Placuta este prinsa cu suruburi de INOX.
Placuta este metalica si cu o buna rezistenta in timp
Culoarea lacatului poate fi schimbata in functie de dorintele clientului si portofoliul nostru de culori disponibile

Pret: 65.00 LEI


Cod produs: LACW143
 
Cantitate: Adauga in cos

Contact

TEL/FAX:0256 270202
TELEKOM : 0731 321270
email:vanzari@rastero.ro

PROTECTIA CONSUMATORILOR
http://www.anpc.gov.ro
Produse populare
 
Ultimele produse
 
Limba
Powered by CubeCart
Copyright Devellion Limited 2006. All rights reserved.
Athena 7 Minute Lift - Anti Wrinkle Cream