Categorii
 
Cos de cumparaturi
Cosul dvs este gol.
0Produse in cos:
0.00 LEITotal:
 
Featured Product
 
Informatie
Produse: 988
Categorii: 175
Preturi: Leu Romanesc
 
Newsletter
Subscrie la newsletter:
Email:
 
Moneda
Locatie: /CISS- SISTEM ALIMENTARE CONTINUA/CANON

CISS CANON - BCI24

CISS CANON - BCI24

Informatii produs

Pentru Dumneavoastra a fost dezvoltat acest ingenios sistem continu cu cerneala pentru a printa cat doriti.Singura grija a Dumneavoastra va fii alimentarea cu cerneala .


CISS-24 are un design foarte frumos si decent.Presiunea cernelei in compartimentele externe este invariabila in permanenta  si nu este influentata de cantitatea de cerneala .Orificiile de refill si ventilatie au un design care nu permite cernelei sa refuleze sau sa curga in timpul transportului.

Cartusele interne sunt fara burete si garanteaza ca cerneala nu va picura din acestea.

Aceste sisteme se potrivesc la toate imprimantele Canon cu urmatoarele cartuse:

BCI21B , BCI21 Color , BCI24B , BCI24 Color .

Cateva imprimante care utilizeaza aceste cartuse sunt enumerate mai jos.Chiar daca imprimanta Dumneavoastra nu se afla mai jos insa utilizeaza cartuse din seriile de mai sus cartusele se vor potrivii .Compatibilitatea se face in functie de seria cartusului.

IMPRIMANTE CANON care folosesc aceste cartuse :

Canon i250

Canon i320

Canon i350

Canon i450

Canon i455
Canon i470
Canon i470D
Canon i475D

Canon MultiPASS MP360

Canon MultiPASS MP370

Canon MultiPASS MP390

Canon Pixma iP1000
Canon Pixma iP1500
Canon Pixma iP2000

Canon Pixma MP110
Canon Pixma MP130

Canon S200
Canon S200X

Canon S200SP

Canon S200SPx

Canon S300
Canon S330
Canon S330 Photo
Canon Smartbase MPC200
Canon Smartbase MPC190

Canon Smartbase MPC200 Photo

Canon Smartbase MPC360S

Canon Smartbase MP390

In cazul in care stocul din acest produs este epuizat acestea se aduc si pe baza de comanda si livrarea acestora ,in acesta situatie , se face in 7-14 zile.

Societatea noastra nu-si asuma nici o raspundere in cazul in care nu sunt respectate intrutotul instructiunile de refill furnizate de firma noastra sau daca se utilizeaza alta cerneala decat cea comercializata de SC Rastero Srl Timisoara.  

Usor de intretinut adica fara intretinere, singura operatiune de intretinere pe care o aveti de facut este completarea nivelelelor de cerneala din rezervoarele ampalsate langa imprimanta.

Capul de printare are o viata ridicata deoarece nu mai ramane NICIODATA fara cernela astfel nu mai exista riscul arderii diuzelor.

Nu mai aveti surprize neplacute de genul listarilor (mai ales al fotografiilor) partiale cu o culoare , exact la jumatatea paginii, deoarece vedeti nivelul cernelii.

CISS-ul se amortizeaza repede deoarece consumul de cartuse se reduce la zero, si se foloseste doar cerneala care costa putin, si veti avea surpriza placuta sa constatati faptul ca aveti culori mai vii cu un contrast mai ridicat cu cernelurile achizitionate de la firma noastra. 

Se livreaza sub forma de SISTEM GATA DE UTILIZAT care cuprinde urmatoarele:

-1 Buc Cartus BK PLIN CU CERNEALA

-1 Buc Cartus Tricolor PLIN CU CERNEALA

-4 Buc Tancuri Deluxe pentru cerneala (rezervoare), PLINE CU CERNEALA

-4 Buc Tuburi capilare (legatura dintre rezervoare si cartuse)

-Sistem de prindere a tuburilor in iprimanta

-4 Buc Dopuri pentru Rezervoare

-4 Buc Filtre de aer pt rezervoare

-Instructiuni

TOATE ACESTE COMPONENTE SUNT GATA ASAMBLATE SI TREBUIE DOAR INTRIDUSE CARTSELE IN CAPUL DE PRINTARE SI AMPLASATE TUBURILE CAPILARE, RESPECTIV LIPITE REZERVOARELE CU BANDA DUBLU ADEZIVA DE IMPRIMANTA.

NOTA:UNELE TIPURI DE IMPRIMANTE NECESITA DECUPAJE DIN CARCASA PENTRU A PUTEA FI MONTATE, FAPT CARE NU DUCE LA DETERIORAREA IMPRIMANTEI SAU A CALITATILOR ACESTEIA.

FOARTE IMPORTANT : sistemele acestea functioneaza excelent pe imprimante functionale 100% .Adica, in momentul comandarii acestora  asigurati-va ca imprimanta functioneaza corespunzator fie cu cartuse originale fie compatibile. Testati imprimanta in ziua comenzii . Nu se returneaza contravaloarea produselor decat in cazul defectiunii acestora si nu in cazul instalarii lor pe imprimante defecte.

Aceste sisteme se livreaza doar cu un curier rapid.Costul livrarii este 12 Ron daca se opteaza pt plata in avans sau 20 Ron daca alegeti plata ramburs. Ne cerem scuze dar din cauza a multor defecte aparute din cauza transportului nu putem livra aceste produse prin Posta simpla.Multumim de intelegere.

Va mai asteptam la RASTERO !!!!!!!!!

Pret: 200.00 LEI


Cod produs: RSR-C01
 
Cantitate: Adauga in cos

Contact

TEL/FAX:0256 270202
TELEKOM : 0731 321270
email:vanzari@rastero.ro

PROTECTIA CONSUMATORILOR
http://www.anpc.gov.ro
Produse populare
 
Ultimele produse
 
Limba
Powered by CubeCart
Copyright Devellion Limited 2006. All rights reserved.
Athena 7 Minute Lift - Anti Wrinkle Cream